LeontienKramer

Leontien Kramer

Aangenaam!
Ik ben Leontien, Arbeids & Organisatie-psychologe en moeder van Thijmen en Fleur. Een Westeling wonend in het Oosten. Al 10 jaar trainer en 6 jaar bij VIS in communicatie, leidinggeven, resultaatgericht werken, persoonlijke effectiviteit, teamtrainingen en train de trainer.

postitTienVoor mij zijn er drie dingen belangrijk: nut, eenvoud en plezier. Leren moet leuk zijn maar ook nuttig. Als je het geleerde niet kunt toepassen in je dagelijkse leven en werk, dan gaat de lol van nieuwe dingen leren er snel vanaf.
Daarnaast hou ik ervan dingen eenvoudig te houden. Ik zorg dat je leert wat je wilt en soms ook moet leren.

Als kind leerden we veel dingen spelenderwijs en dit pas ik ook toe in mijn trainingen en coaching. Wat is er nu leuker om iets te leren, te lachen en ook tot de kern van het probleem te komen?! En nog een ‘oplossing’ hiervoor aangereikt te krijgen ook?!

Mijn speelsheid, inzet en vertrouwen in mensen zet ik met veel plezier en directheid in om mensen en organisaties te verbeteren. Ik geloof dat als je bereid bent om je open te stellen, te luisteren en te reflecteren op jezelf.. je effectiever en blijer zult zijn met wie je bent en wat je doet!

Contact

Contact met Leontien Kramer

 
YouTube
 
© Copyright 2019 Alle rechten voorbehouden door Vis Trainingen - Sitemap
Website door Fuzz Dogs